Koulutustarjonta

INNOSTAVAT JA ASIAKASLÄHTÖISET KOULUTUKSET DIGITAALISEN MARKKINOINTISI TUEKSI

Digitaalisen markkinoinnin maailma muuttuu jatkuvasti.

Muutos luo mahdollisuuksia liiketoimintaan sekä synnyttää keinoja kohdeyleisöjen tavoittamiseen. Autamme yrityksesi henkilöstöä pysymään ajan tasalla niin uusimmista digitaalisista tuulahduksista kuin myös alustoista ja työkaluista.

Tutustu valikoimaamme ja poimi itsellesi sopivin vaihtoehto. Toteutamme tarvittaessa myös laajempia kokonaisuuksia. Workshopeihin voit tutustua täällä.

Mainonnan koulutukset

Kiinnostaako digimainonnan maailma? Autamme yrityksesi alkuun käytäntöjen suhteen sekä tarjoamme myös edistyneempiä koulutuksia mainonnan hallintaan.

2023-06-29T23:54:18+03:00
Google Analytics 4 koulutus refere

Google Analytics 4 jatkokurssi

Tunnin mittaisen jatkokoulutuksen aikana perehdyt Googlen analytiikasta kaiken tehon irti saamiseen. Jo GA4:n perusteet hallitseville tarkoitettu kurssi tarjoaa kattavan tietopaketin datan ja analytiikan maailmaan.

Lue lisää »

2023-06-29T23:58:33+03:00

Google Analytics 4 perusteet

Tutustu Google Analytics 4:n toimintoihin tässä tunnin mittaisessa koulutuksessa. Käymme läpi käyttöönottoa, UA:n korvaamista, GA4:n käyttöliittymää ja muita tärkeitä asioita työkalun hallinnan suhteen.

Lue lisää »

2023-04-08T05:32:27+03:00

Google Ads vuonna 2023

Tunnin mittaisen koulutuksen aikana perehdytään Google Adsin potentiaaliin yritysten digimarkkinoinnissa sekä oleellisiin käytänteisiin ja toimintoihin. Lisäksi käymme läpi mainontaa ja mainoskampanjoita sekä niiden optimointia.

Lue lisää »

Graafiset koulutukset

Graafisen suunnittelun koulutuksissa yrityksesi henkilöstö pääsee perehtymään graafisen suunnittelun perusteisiin. Voimme opastaa tehokkaaseen kuvankäsittelyyn, jotta opit tekemään muuntautuvia, mutta näyttäviä visuaaleja.

2023-06-29T23:26:05+03:00

Photoshop-koulutus

Koulutus tarjoaa tunnin mittaisen johdatuksen kohti parempaa kuvankäsittelyä Adobe Photoshopin perusteiden ja käytäntöjen avulla – fokuksessa sosiaalinen media.

Lue lisää »

2023-11-26T12:29:17+02:00

Canva-koulutus

Koulutuksessa tutustutaan tunnin aikana graafisen työkalun Canvan käytön perusteisiin ja tuotetaan asiantuntijan kanssa yrityksellesi kuvapohja, jota voit hyödyntää myös jatkossa.

Lue lisää »

Sisällöntuotannon koulutukset

Sisällöntuotannon koulutukset tarjoavat kattavia kokonaisuuksia verkkotekstin tuottamisen saloihin ja käytänteisiin. Saat meiltä hyvät eväät SEO- ja verkkokirjoittamiseen, digimainontaan ja sosiaalisen median alustojen sisältöjen tekemiseen tai tietojen päivittämiseen.

2023-04-08T05:32:37+03:00
Oddy Instagram vuonna 2023 -koulutus

Instagram vuonna 2023

Tunnin mittainen koulutuspaketti tarjoaa ajankohtaista tietoa Instagramin uusista tuulista. Kurssilla käsitellään Instagramin orgaanista viestintää, mainontaa, käyttäjiä ja vahvuuksia muihin somekanaviin verrattuna.

Lue lisää »

2023-06-30T00:12:50+03:00
Facebook-koulutus

Facebook vuonna 2023

Tunnin mittainen koulutuspaketti tarjoaa ajankohtaista tietoa Facebookin uusista tuulista. Kurssilla käsitellään Facebookin orgaanista viestintää, mainontaa, käyttäjiä ja vahvuuksia muihin somekanaviin verrattuna.

Lue lisää »

2023-03-20T10:03:11+02:00

Sisällöllisen SEO:n perusteet

Ytimekäs tunnin katsaus hakukoneiden maailmaan sisällöntuotannon näkökulmasta. Kurssilla käsitellään mm. Googlen toimintatapoja, algoritmeja, toimivaa otsikointia ja rakennetta sekä avainsanoja ja orgaanista hakukonenäkyvyyttä.

Lue lisää »

2023-03-20T09:59:13+02:00

Verkkokirjoittamisen perusteet

Tunnin kestävä koulutus johdattaa hyvän sisällöntuotannon saloihin ja ohjaa kiinnittämään huomiota oikeisiin asioihin. Läpikäytäviä teemoja mm. tekstin rakenne ja otsikointi, luettavuus ja löydettävyys.

Lue lisää »

Koulutuksissasi mukana mm.

Riikka Krenn Oddy Digital

Riikka Krenn

Sisällöntuotannon tiimin liidinä työskentelevällä Riikalla on rautaista digitaalisen viestinnän osaamista. Järjestelmällinen ja kielitaitoinen Riikka on kouluttajanasi etenkin  sisällöntuotantoon keskittyvissä koulutuksissa.

Teemu Leskinen

Teemu Leskinen

Mainonnan tiimin liidinä viihtyvän Teemun koulutuksissa perehdytään mm. dataan ja analytiikkaan. Erinomainen ja kokonaisvaltainen ymmärrys digimarkkinoinnista takaavat, että oppimasi asiat ovat varmasti hyödyllisiä.

Anna-Maria Hokkanen

Anna-Maria Hokkanen

Graafisen tiimin liidin Anna-Marian koulutuksissa pääset perehtymään oleellisiin graafisen tuotannon käytänteisiin luovassa ja hyvässä seurassa, mutta erittäin ammattitaitoisen ja hyvän kouluttajan kanssa.

Heta Laajalahti Oddy Digital

Heta Laajalahti

Digital Marketing Specialistina toimivan Hetan koulutuksissa tutustutaan sisällöntuotantoon ja sisältöjen suunnitteluun kokonaisvaltaisesti ja yrityslähtöisesti, etenkin markkinoinnin näkökulmasta katsoen.

Koulutuksistamme sanottua

Oddyn Instagram-koulutus oli loistava tietopaketti Instagramin mahdollisuuksien valjastamisesta yrityksen käyttöön. Opimme kattavasti Instagramin eri toiminnoista, laadukkaiden ja yhtenäisten postausten tekemisestä sekä somen käytön suunnitelmallisuudesta.

— Erkka Laukkarinen, Liiketoimintajohtaja, High Metal Oy

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kiinnostaako henkilöstösi osaamisen parantaminen?

Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni. Voimme auttaa sinua saamaan myös pidempiaikaista osaamista digitaaliseen maailmaan ja -markkinointiin.

Jos koulutuksemme kiinnostavat, niin laita viestiä ja kartoitetaan tarpeenne koulutusten suhteen. Kerro viestissä, mitä koulutusta kiinnostuksesi koskee, niin lähdetään suunnittelemaan juuri yrityksellenne sopivinta kokonaisuutta.