Kampanjasivut

Hyvä kampanjasivu auttaa rakentamaan tuloksia.

Meiltä saat kampanjasivut kätevinä, brändisi ilmettä mukailevina kokonaisratkaisuina. Kampanjapakettimme sisältää visuaalisen suunnittelun, kaiken tekstisisällön sekä sivun teknisen toteutuksen.

Kampanjasivut eli landing paget

Kampanjasivu on yksinkertainen tapa nostaa esille kaikki markkinointikampanjaasi kuuluvat tuotteet ja palvelut kärkiviesteineen. Tällainen landing page eli tuttavallisemmin ländäri toimii valitun teeman pääsivuna, jonne asiakkaita pyritään ohjaamaan mahdollisimman tehokkaasti.

Kampanjasivustolle määritetään selkeä tavoite, jonka ympärille sivun sisältö ja markkinointikampanja luodaan. Kampanjasivuston sisällöt räätälöidään aina tilanteen ja tavoitteiden mukaan: tavoitteena voi olla suora ostos, rekisteröityminen, yhteydenotto, tapahtumaosallistuminen tai mikä tahansa asiakkaan toivoma konversio. Sisällöt voivat olla esimerkiksi tuote-esittelyitä, kilpailuja, arvontoja, kuvia, videoita ja lomakkeita.

Yksi yhtenäinen kampanjasivu toimii laskeutumissivuna, jonne ohjataan liikennettä mainoksista ja muista digitaalisista sisällöistä. Tämä helpottaa kampanjan tulosten seurantaa. Usein kampanjasivut toimivat kausiluonteisissa kampanjoissa tai yhteen teemaan keskittyvissä markkinointiponnistuksissa tyypillisesti tehokkaammin kuin yrityksen normaalit verkkosivut. Teknisesti kampanjasivut toteutetaan yleensä WordPressillä.

Meiltä saat kampanjasivut kätevinä ja brändisi ilmettä mukailevina kokonaisratkaisuina, jotka sisältävät sekä visuaalisen suunnittelun, kaiken tekstisisällön että teknisen toteutuksen. Ota yhteyttä ja kerro millaista kampanjaa suunnittelet – autamme mielellämme.

Kokonaisuus ratkaisee  – kampanjasivut yhdistettynä tehokkaaseen liikenteenohjaukseen tuovat parhaan tuloksen

Hyvä kampanjasivu tukee asiakkaan ostopäätöstä ja auttaa rakentamaan mitattavia tuloksia. Parhaat tulokset syntyvät, kun yhdistät landing pageen tehokkaan liikenteenohjauksen sosiaalisesta mediasta, hakukoneista ja muista lähteistä. Autamme suunnittelemaan toimivan kokonaisuuden, jonka kaikki osaset pelaavat saumattomasti yhteen. Alta löydät lisää tietoa palveluistamme, jotka ovat yhdistettävissä kampanjaasi tukemaan. Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen!

Tutustu myös blogipostauksiimme aiheesta

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi. Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme