Luonan rekrytointikampanjan bannerimainonta

Vastasimme Luona Oy:n rekrytointikampanjan optimoinnin ja ylläpidon lisäksi myös kampanjan mainosbannereista.

Luona Oy on sosiaali- ja terveyspalveluihin keskittyvä yritys, joka tuottaa myös vastaanottokeskuspalveluita ja kriisimajoitusta. Oddy Digital on vastannut lukuisista Luonan kampanjoista, joilla on esimerkiksi rekrytoitu uutta henkilökuntaa. Tämä bannerimainontaan keskittyvä kampanjan on yksi niistä.

Syksyn 2022 rekrytointikampanjan yksi kanavavalinta oli Google Display Network, jota varten tehdyt animoidut bannerit suunniteltiin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Bannerit ovat hyvä lisä yhtenäiseen kampanja-ilmeeseen ja ne voidaan kohdistaa toivotulle yleisölle.

Parhaimmillaan ne välittävät tärkeän, positiivisen ensivaikutelman brändiin tutustuvalle, joten niiden laatuun ja erottuvuuteen kannattaa panostaa.

Kiinnostuitko?

Varaa kanssamme ilmainen konsultaatioaika, niin katsotaan yhdessä, kuinka markkinointiasi voisi parantaa.

Ota ihmeessä yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa?

Laita meille viestiä matalalla kynnyksellä. Meillä puhutaan digiasioista kansankielellä ja haluamme auttaa sinua, olipa tarpeesi suuri tai pieni.

Tiedätkö jo, mitä etsit? Kerro se meille ja otamme sinuun yhteyttä. Saat meiltä selkeät hinta- ja aikatauluarviot projektillesi.

Kaipaatko apua ideointiin? Tai oletko epävarma, siitä, millaiset markkinointitoimenpiteet ovat juuri sinun tilanteessasi tehokkaimpia? Varaa maksuton etäkahvitteluhetki, jonka jälkeen tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä se maksaa.

Yhdessä saamme ihmeitä aikaan.

Lue mielenkiintoisia blogipostauksiamme
Tutustu palveluihimme
Tutustu asiakkaisiimme