Heta Laajalahti

Digital Marketing Specialist

Heta on luova tyyppi, jolta ideat ei lopu kesken! Digimarkkinoinnin asiantuntijana toimiva Heta vastaa Oddylla asiakkaiden mainonnasta ja sisällöntuotannosta. Hetan pöydällä ovat muun muassa some- ja Google-mainonta, sosiaalisen median kanavien managerointi, sisällöntuotanto eri kanaviin sekä kevyt kuvankäsittely.

Vapaa-ajallaan Hetan löytää joko kuntosalilta tai lenkkipolulta, tai inspiroitumassa sisustusohjelmien parista. Hetan lempiohjelmiin kuuluu myös muun muassa Suurmestari ja Diili.

Osaaminen

Hetalla on kuuden vuoden työkokemus kansainvälisten teknologiayritysten sekä eri toimialoilla toimivien suomalaisten PK-yritysten markkinoinnista. Ennen Oddylle tuloa Heta on vastannut muun muassa tuotemarkkinoinnista (capital & aftermarket), koordinoinut erilaisia projekteja ja tuottanut runsaasti erilaisia sisältöjä eri kanaviin. Heta on myös ollut aktiivisesti mukana opiskelija- ja alumniyhdistystoiminnassa hallituksen jäsenenä. Hän on toiminut excursio- ja viestintävastaavana sekä vastannut sisällöntuotannosta verkkosivu-uudistusprojektissa.

Etsitkö kirjoittajaa blogitekstillesi, asiakasreferenssillesi tai somepostauksillesi? Vai tarvitsetko kenties apua some- tai Google-mainontaan? Käänny Hetan puoleen! Sisällöntuotannon ja mainonnan lisäksi Hetalla on osaamista projektinhallinnasta, kampanjasuunnittelusta ja kouluttamisesta.

Rooli projekteissa

Oddy Digitalilla Hetan tehtäviin kuuluu mainonnan suunnittelu, toteutus ja raportointi sekä sisällöntuotanto.

Mainonnan tehtävissä Heta vastaa asiakkaiden some- ja Google-mainonnan suunnittelusta, toteutuksesta ja raportoinnista. Sisällöntuotannon puolella Hetan tehtäviin kuuluu asiakkaiden sosiaalisen median managerointi sekä tekstisisältöjen tuottaminen eri kanaviin.

Poimintoja työhistoriasta

2019-2022 – Metso Outotec
Marketing Specialist, Consumables
Marketing and Communications Specialist, Aggregates Equipment
Summer Trainee, Marketing and Communications, Aggregates Equipment

2018 – Produal Oy
Marketing Assistant, Building Automation solutions

Koulutus

2014-2020 Kauppatieteiden maisteri, pääaine markkinointi, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

Referenssit

Heta Laajalahti Oddy Digital

Lue

Heta Laajalahtin kirjoittamia blogeja

Ota yhteyttä

Etsitkö huoletonta ja kokonaisvaltaista ratkaisua yrityksesi markkinointiin? Oddyn markkinointipäällikköpalvelu auttaa. Lue lisää!
Tilaa Oddy Digitalin uutiskirje

Tilaa tosi Oddy uutiskirje!

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla digitaalisen markkinoinnin trendeistä.